Entertainment

Weer fijn gluren bij de buren

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de tweede keer naar Deventer op zondag 30 juni, tussen 13.00 en 18.00 uur. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium. Van de Worp tot aan Colmschate en van de Zandweerd tot de Rivierenwijk. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren: muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.