Entertainment

Wandeling vol prachtige stadsverhalen

DEVENTER – Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert de StoryTrail Theaterwandeling Deventer. Op zaterdag 30 maart neemt verhalenvertelster Louise Wandelaar wandelaars mee door de binnenstad. Onderweg beleven ze de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Deze bijzondere stadswandeling laat de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Louise de wandelaars meeneemt naar het Deventer van eeuwen terug. Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor men het weet, staat men middenin een groot historisch avontuur.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint zaterdag 30 maart om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk via www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal €17,50 per persoon (kinderen: €11,05).