Entertainment

VVV Tips van de Week | Uittips en souvenirs

Ben je eropuit in Deventer en krijg je dorst? Of wil je iemand een leuk Deventer souvenir geven? Dan is het Deventer waterflesje perfect als cadeautje of om de dorst te stillen. Het waterflesje kost €1,95 en is verkrijgbaar bij de VVV-Winkel, Brink 89. Kom langs in de winkel, of bestel ‘m op www.deventerwebwinkel.nl

Stadswandeling 0570

Het lekkere weer begint er aan te komen en dat betekent dus tijd om een leuke stadswandeling te gaan doen. In veel steden is ‘De Stadswandeling’ al een heus begrip, ook in Deventer. Voor €3,50 per persoon krijg je een route (PDF) met weetjes, vragen en opdrachten over Deventer. Ook zijn er speciale acties bij de deelnemende horecabedrijven in het centrum van de stad.

Wil je je inschrijven voor deze Stadswandeling 0570? Dit kan via Instagram: @destadswandeling0570 of via de website www.destadswandeling.com.

Hidden Deventer

Een verrassende rondwandeling door Deventer in het jaar 1495 met de gratis te downloaden Hidden Deventer-app. Wandel door Deventer in de 15e eeuw met het historische personage Katharina als gids. Tijdens de wandeling leer je meer over het leven en de omgeving van de mensen die in 1495 in Deventer woonden. Je krijgt een nieuw beeld van de toeristische trekpleisters van Deventer. Hoe leefden mensen hier in dit jaar? Download de app voor IOS of Android om hier achter te komen. Voor meer informatie: www.hiddencities.eu

IZI.Travel

Download gratis de IZI.Travel-app op je telefoon en maak een stadswandeling door de binnenstad van Deventer. Maak een keuze uit één van de vijf routes. Je hoeft je huis er niet voor uit, want vanaf je bank kun je de omgeving zien en dus de route ‘bewandelen’. Zo maak je vanuit huis toch kennis met de historische binnenstad van Deventer.