Entertainment

VVV Tip van de week | Drie leuke tips

Zoek de straat

Hoe goed is uw kennis over de straten van Deventer? Op www.zoekdestraat.nl kunt u testen of u weet waar alle straten te vinden zijn. Bij alle 10 de vragen kunt u aangeven waar u denkt dat het ligt!

Test uw kennis samen en kijk wie het meeste weet over Deventer. Heeft u alle vragen gehad, maar wilt u toch graag verder spelen? Dan zijn er nog genoeg andere steden bij ‘zoek de straat’ om uw kennis te testen.

Boekenweek online

De Deventer Boekenweek, van 6 tot en met 14 maart, gaat door met een aangepast programma met als thema ‘Tweestrijd’.

Deze editie zal de boekenweek online te volgen zijn. Er zijn verschillende leesclubs, een pubquiz en een boekencast. De boekencast wordt uitgezonden vanuit boekhandel Praamstra. Hierbij zijn verschillende Deventer schrijvers aanwezig. Dit jaar is Sophie Tak (zie foto) de boekenweekburgermeester. Tijdens één van de leesclubs bespreekt ze haar debuutroman.

Voor het hele programma en meer informatie: www.deventerboekenweek.nl.

Speelkleed

Sinds 1 maart is het Deventer speelkleed verkrijgbaar. Een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details van onze mooie stad Deventer. Wat lekkers halen bij de Deventer Koekwinkel, zwemmen in De Scheg, om vervolgens een ijsje te gaan halen bij Talamini. Via het Speelgoedmuseum race je over de Wilhelminabrug en dan snel terug voor een wedstrijd in De Adelaarshorst. Het kan allemaal op dit unieke speelkleed!

Voor meer informatie en het bestellen: www.deventerwebwinkel.nl. De prijs van het kleed is €49,95.