Entertainment

Voetjes van de vloer bij Boode

BATHMEN – Voor het eerst in ruim twee jaar kunnen de Swingnight Dj’s weer knallen bij Boode in Bathmen en kunnen de dansliefhebbers van 21 jaar en ouder vanaf nu weer elke maand uit hun dak op de beste Dance Classics en hits van nu.

De Dj’s van de Swingnight laten bezoekers de hele avond swingen op de hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, maar verwacht ook zeker de nieuwste hits en lekkere mixen. De bekende Swingnight Dj’s Galaxy, DJ Dumore en DJ Con Nalez met MC Sjors zijn uiteraard weer van de partij en maken er een knalfeest van.

Zaterdag 2 april, van 21.30 tot 02.00 uur, is de eerste Swingnight bij Boode, nadat in maart 2020 corona uitbrak. De week voordat alles op slot ging, was er nog een Swingnight bij Boode. “Het waren twee lange jaren”, vertellen Harry en Claudia Tersteeg van Tersteeg Entertainment. “We hadden nooit gedacht zo lang geen feesten meer te kunnen organiseren. Wel hebben we bewust gewacht met het weer opstarten tot we zeker wisten dat alles weer normaal door kon gaan. Nu kunnen we gewoon open zonder beperkende maatregelen, wel zo relaxed.”

In de coronatijd is de website www.swingnight.nl aangepast en kan men nu vooraf het ticket à 10 euro kopen. Gezien de grote belangstelling is het handig om te reserveren, maar er kunnen op de avond zelf ook nog kaarten aan de deur worden gekocht.

De volgende Swingnights bij Boode zijn op 21 mei en 25 juni. Voor meer informatie: www.swingnight.nl