Entertainment

Theaterwandeling door Deventer 

DEVENTER – Op zaterdag 15 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Deventer voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Godefridus is de gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Deventer helden en schurken uit het verre verleden. 

Verteller Godefridus neemt de wandelaars mee naar de tijd dat Deventer een van de rijkste steden was van het land. Dwalend door de binnenstad beleeft men de verhalen die schuilgaan achter de weelderige gevels. Verhalen over financiële én geestelijke rijkdom. Maar ook verhalen over oorlog en plundering, illegale handel, Deventer koeken en boeken, bekering en Moderne Devotie.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat men daar tegenwoordig nog van terug kan zien in de straten van de stad? Men ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zaterdag 15 april om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk via www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal €17,50 per persoon (kinderen: €11,05).