Entertainment

THE FORTUNATE SONS naar Ribs & Blues!

Ribs & Blues start met de beste CCR tribute…….

Op zaterdag 18 mei, opent Ribs & Blues 2024 met The Fortunate Sons, de ‘lekkerste’ tribute act van Nederland die, inmiddels overal voor uitverkochte zalen, het beste van Creedence Clearwater Revival (CCR) laat zien en horen.

Door het SBS-programma THE TRIBUTE -Battle of the Bands – zijn Toon Eppink en zijn mannen wereldberoemd geworden in Nederland!

Daarmee zijn ze de ideale ‘opwarmer’ op de eerste avond van het Raalter festival met aansluitend optredens van rockdiva Anouk en afsluiter Jett Rebel.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to CCR” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken.

Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van de Creedence frontman; door velen is hij dan ook al tot De Nederlandse John Fogerty gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums en de sfeervolle invulling door Jan van Bijnen op gitaar, toetsen en mondharmonica wordt het geheel één dampend feest.

The BluesBones als vervanger Catfish op 2e Pinksterdag

Door de ziekte van Matt Long kan het optreden van Catfish helaas niet doorgaan.

The BluesBones staan als waardige vervangers op 2e Pinksterdag op de DeltaStage!

Deze Belgische band maakt naam als een van de meest opwindende en innovatieve blues-rock bands op het internationale podium en speelde al meer dan 500 shows.

De Ticketverkoop voor Ribs & Blues is in volle gang

 

TICKETS & ALLE INFORMATIE: www.ribsenblues.nl

Ribs & Blues

18-19-20 mei, Pinksteren Raalte

Festivalterrein: De Domineeskamp

www.ribsenblues.nl