Entertainment

Stemmen op de leukste klas van Deventer

Foto: Shutterstock

Heel Deventer viert de opening van MIMIK mee met diverse openingsactiviteiten. Hierbij worden ook de basisschoolkinderen niet vergeten. Speciaal voor hen organiseert MIMIK de verkiezing van de leukste klas van Deventer en omstreken.

De winnende klas gaat in oktober naar de film in MIMIK. Als echte VIP’s worden de kinderen ontvangen in het gloednieuwe gebouw. “Speciaal voor de leukste klas van Deventer gaat de rode loper uit”, zegt Rob van den Hove, directeur van MIMIK. “We maken er echt een feestje van voor de kinderen en bij een feestje hoort natuurlijk ook taart!”

Klassen kunnen tot uiterlijk woensdag 9 september een foto van de klas – met toestemming van ouders – mét juf of meester naar info@mimik.nl sturen met als onderwerp ‘Leukste klas’, en in maximaal 100 woorden beschrijven waarom zij de leukste klas van Deventer zijn. Ook moeten zij het aantal kinderen in de klas en op de hele school doorgeven.

Alle inzendingen worden gepubliceerd op de facebookpagina van MIMIK. Vanaf 9 september kan er gestemd worden op de leukste klas van Deventer. Door de foto te liken, kan er tot 21 september 10.00 uur gestemd worden op de deelnemende klassen. De winnaar wordt gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. Kijk voor meer informatie en de spelregels op: mimik.nl/leukste-klas.