Entertainment

Springen, gamen en dansen in de kerk

DEVENTER – Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen opnieuw springen en spelen op een bijzondere locatie. De Lebuinuskerk wordt dan omgetoverd tot een pop-up kinderspeelparadijs.

Springkussens van groot tot klein vullen de kerk en zullen aangevuld worden met andere spellen. Er is een playzone met games op de Playstations, met onder andere FIFA en F1-games. In de mini-disco kunnen de voetjes van de vloer op de leukste Kids-hits. Voor de kleintjes zijn er meerdere kussens geschikt, maar ook voor kinderen tot 15 jaar zijn er uitdagende kussens aanwezig.

Onder de noemer Kidspret is er van alles te doen voor groot en klein. Vanaf het binnenterras heb je zicht op de peuterhoek met diverse leuke spellen. Hier zijn diverse versnaperingen te krijgen en kan worden bijgekomen en worden uitgehijgd na een potje springen, klimmen en klauteren. Kidspret is springen, spelen, gamen en dansen op een unieke locatie. Het is een bijzondere ervaring dit in een kerk te doen. Volwassenen én kinderen tot 80 centimeter lengte hebben gratis toegang. Kaartjes voor kids zijn aan de deur verkrijgbaar of online.

Kidspret is geopend van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets zijn aan de deur of online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.kidspret.nl en reserveer je plek.