Entertainment

Seniorenfestival Old Dèventer gaat mogelijk wel door

Het Midzomer Multicultureel Muziekfestijn en 75 Jaar Vrijheid kunnen wederom niet doorgaan. De coronamaatregelen geven pas ruimte vanaf 1 juli en uitstellen naar latere datum wordt niet toegestaan. Beide festivals schuiven dus weer door naar 2022. Het seniorenfestival Old Dèventer, dat op woensdag 25 augustus staat gepland, blijft nog op de agenda staan. De zondagmiddagconcerten starten mogelijk weer in juni.

“Het zal van de ontwikkelingen afhangen of het mogelijk is om de honderden senioren naar het Worpplantsoen te krijgen. Ze staan ongetwijfeld te trappelen, maar of de overheid dit toestaat is nog lang niet zeker. Het programma voor deze openluchthappening is er in elk geval klaar voor. Het Trio Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s), de band Ranja & de Rietjes en het duo Nootmuskaat hopen eindelijk weer op te kunnen treden en hopelijk kan Good Old Tonny Leerink het geheel weer presenteren”, aldus Ben van Raan.

“Inmiddels zijn drie evenementen van de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen helaas door de coronamaatregelen komen te vervallen. 75 Jaar Vrijheid staat nu gepland op zondag (eerste pinksterdag) 5 juni 2022 en het Multicultureel Midzomer Muziekfestijn wordt gehouden op zondag 26 juni 2022.”