Entertainment

Programma van Popronde Deventer op 11 november bekend.

Foto: Richard Wevers

Foto: Richard Wevers

Foto: Richard Wevers

Foto: Richard Wevers

Foto: Richard Wevers

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Deventer. Met dit jaar maar liefst 37 optredens verspreid over de binnenstad is er voor elke liefhebber van live muziek wat wils.

Poppodia voor een dag.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook platenzaken, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Deventer zijn op 11 november 2023 17 verschillende locaties concerten te zien.

Programma Popronde Deventer op 11 november.

Om 14:30 begint het middagprogramma met een aantal zogenaamde preview shows in Plato, De Bibliotheek en het Duurzaamheidscentrum, waarna vanaf 19:00 uur het avondprogramma losbarst in De Hip, De Heks, Davo, Café Glas in Lood, De Zwarte Silo, Vrienden van Vroeger, De Zevende Hemel, Mimik, Walhalla, De Bisschop, Deventer Schouwburg, Brut en Burgerweeshuis. De afterparty is in Walhalla, daar gaat het programma tot 01:00 uur door met de hilarische electropunk formatie Kaboutertje Putlucht.

Over de Popronde

De Popronde is het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 9 september tot en met zaterdag 25 november reist een selectie van de 100 meest veelbelovende acts langs 41 steden door heel Nederland. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Rondé, Froukje, Marathon, De Staat, Chef’Special, Nonchelange, My Baby, Wies, Jeangu Macrooy en Meau. Kijk voor het programma en meer informatie over de Popronde Deventer op www.popronde.nl/steden/deventer