Entertainment

Pop Promotie Prijs Overijsel: ‘Opsteker in deze lastige tijden’

Openingsshow 25 jaar Paul Elstak, Gelredome 2019, met de Overijsselse iGNITE! Music-artiesten Hardstyle Pianist (Jisk Liefink), POSHA (Judith van der Klip) en het Hardstyle Pianist orkest.

Poppunt Overijssel heeft de drie genomineerden bekend gemaakt voor de Pop Promotie Prijs Overijsel. Eén van die genomineerden is het management- en boekingsbureau iGNITE! Music uit Deventer. Het bureau werkt met veel artiesten die studeerden of wonen in Overijssel, onder wie A Mili, de Hardstyle Pianist, Roos Blufpand, Diandra Faye, Judith van der Klip, Bassanova, Winwel, FRÉ en ISLE.

Het verhaal van iGNITE! Music begon enkele jaren geleden aan de keukentafel, waar Christian Fictoor uit Deventer en Nikolai Serda uit Amersfoort de eerste pennenstreken zetten voor het bedrijf. “De insteek was vanaf het begin helder: talenten die het verdienen om gehoord en gezien te worden, helpen om een carrière op te bouwen. Zeker in de afgelopen jaren groeide het artiestenbestand van ons bedrijf en daarmee ook het team door en inmiddels verzorgt ons bedrijf management en boekingen voor zo’n twintig artiesten”, vertelt Fictoor.

Serda vervolgt: “Eigenlijk werken we voor en met veel meer artiesten, want we coachen en begeleiden ook nog veel andere acts achter de schermen, zowel direct als ook via bijvoorbeeld ArtEZ en andere organisaties. We zijn echt supertrots op deze nominatie. We bestaan nog maar enkele jaren en werken met ons team elke dag keihard voor onze te gekke artiesten. Dit is echt een opsteker, zeker in deze voor onze industrie lastige tijden… Last but not least willen we ook de andere genomineerden, Pim Kokkeler van het Booster Festival en de band Tricklebolt, van harte feliciteren met de nominatie.”

Op zaterdag 10 april maakt de organisatie, tijdens het Booster Festival, de prijswinnaar bekend.