Entertainment

Onmeunig feestend viertal

COLMSCHATE – Muziekliefhebbers kunnen knallend de zomer in met de Sallandse rockband Nie Wies op zaterdag 25 juni in Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b in Colmschate. In de concertreeks Live in De Kuip staat deze band op het grote podium in de sporthal.

An de kant! Nie Wies kump d’r an! Het høkende viertal feest er onmeunig op los wanneer het de bühne betreedt. Deze band is een heuse festivalsensatie. Nie Wies gaat als een jukebox via eigen dialectrock naar vol zwetende, pure Engelstalige rock ’n roll. Van foute medleys in een rock ’n roll-jasje tot stadionknallers die het tentdoek doen wapperen. Van meezingers naar scheurende gitaren en van swingende rock classics naar de grootste monsterhits van de beste rock legends. Naast covers brengt de band ook eigen nummers uit als Deerntjen van de merchandise en De rodeo.

Het concert vindt plaats met een grote lichtshow en muziekspektakel in de sporthal van De Kuip. De deuren gaan open om 20.00 uur en om 21.00 uur begint het concert. Alle informatie en kaarten zijn te vinden via de website 50jaar.de-kuip.nl/nie-wies/