Entertainment

Nieuw festivalterrein succes voor LenteLive!

De Vecht: Ruim 10.000 bezoekers uit de hele regio en daarbuiten kwamen naar het nieuwe festival terrein aan de Kraaigraafstraat. De eerste keer op de nieuwe locatie was een succes. Van veraf was het reuzenrad te zien. Verschillende acts mochten de podia in de Megatent, Tiroler Tapperij en op Kachelplaats betreden waaronder Boh Foi Toch, Steam Sister, Bökkers, Gladjakkers, Daredevils, DJ Sander en de Alpenzusjes..

Van jong tot oud was er genoeg te beleven, naast alle optredens werd er ook aan de kinderen gedacht. Op zondag was de Lammetjesweide geopend, met onder meer een lasergame area, bungee trampoline, draaimolen, schminken en een stormbaan. Vanuit het reuzenrad had je een goed uitzicht op Apeldoorn en Deventer.

Veel bezoekers stonden ook op de Kachelplaats, een gezellige plek met centraal in het midden een enorm grote kachel. Onder de stretchtenten waren er optredens van de Flageolettes en ’69 Comeback. Op deze Kachelplaats waren ook diverse speciaalbieren te krijgen en natuurlijk mochten de cocktails niet ontbreken.

Wij willen onze vaste crew, de buurt en sponsoren bedanken voor de enorme inzet. Dit alles is niet mogelijk zonder hulp van alle verenigingen en ook die willen wij bedanken voor de enorme inzet en fijne samenwerking! Op naar volgend jaar.