Entertainment

Nederland Zingt Event

Op zaterdag 13 april vindt het derde Nederland Zingt Event plaats. Het evenement wordt georganiseerd vanuit Nederland Zingt, het christelijke muziekprogramma van de EO dat elke zaterdag te zien is op NPO 2. In de Lebuinuskerk in Deventer belooft het een dag vol samenzang en ontmoeting te worden. Het thema is ‘Open mijn ogen’. Nieuw tijdens dit event is de avondeditie.

Het thema van het derde Nederland Zingt Event is ‘Open mijn ogen’. EO-eindredacteur Albert-Jan Schol: “Je ogen ‘openen’ kan op zoveel manieren. De ander écht zien en bijvoorbeeld je blik op het goede nieuws houden. Tijdens dit event neemt EO-presentator Jurjen ten Brinke je in een overdenking mee in dit thema.”

Nieuw tijdens dit event is een avondeditie. De middageditie blijft, net als voorgaande keren. Het programma is, op enkele liederen na, hetzelfde. De middageditie begint om 14.30 uur en de avondeditie om 19.30 uur. Tickets zijn te reserveren op nederlandzingt.eo.nl/event, met tot 1 maart €5,- korting. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen één gratis ticket per event.

De komende tijd maakt Nederland Zingt via Facebook, Instagram en de website nieuws rondom het event bekend, bijvoorbeeld wie de artiesten zijn.

Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Kijk dan op meer.eo.nl/doneren/word-vriend-van-nederland-zingt.