Entertainment

Mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Een levendige rondleiding door Deventer? Daarvoor moet je bij verhalenvertelster Henrieke zijn. Op zondag 1 oktober kun je met haar door de stad wandelen. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Deze bijzondere stadswandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Henrieke je meeneemt naar het Deventer van eeuwen terug.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Henrieke zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op zondag 1 oktober om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal €17,50 per persoon (kinderen: €11,05).