Entertainment

Leukste klas van Deventer is bekend

MIMIK viert in oktober officieel de opening van het unieke pand aan de IJssel. Dit heuglijke feit wordt met heel Deventer gevierd: jong én oud. Speciaal voor de kinderen organiseerde MIMIK de verkiezing van de leukste klas van Deventer en omstreken. Inmiddels is bekend dat groep 6b van De Wizard als echte VIP’s naar de film mogen.

Klassen konden zich opgeven voor de verkiezing, waarna gestemd kon worden op de leukste klas. De winnende klas is gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal leerlingen op de basisschool. Op deze manier maakten alle klassen evenveel kans, ongeacht hoe groot of klein de school is.

MIMIK is Film + Theater + Café, en daarmee meer dan de toch al magische optelsom van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde. Het is cultureel uitgaan met de garantie dat je geraakt wordt in het hart. Met vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een bar en een café zijn alle denkbare combinaties van cultuur, beleven en uitgaan mogelijk.

Groep 6b is ontzettend blij met de prijs, maar niet alleen deze klas komt naar MIMIK. “Wij kregen zoveel leuke aanmeldingen binnen, dat we voor al deze kinderen iets leuks wilden doen”, zegt Rob van den Hove, directeur van MIMIK. “We nodigen hen daarom allemaal uit om ook een film te komen kijken in MIMIK.”

Alle overige openingsactiviteiten zijn te vinden op mimik.nl/open.