Entertainment

Kunst bij het haardvuur

“Samenkomen, vrienden ontmoeten, naar het theater gaan, we missen het. Vandaar dat we een virtueel haardvuur in het leven geroepen hebben waar we verhalen vertellen, kunnen praten, lachen en luisteren. Woensdag 10 maart van 19.30 tot 20.30 uur vindt de tweede editie plaats”, aldus Lilian Vos van Kunstcircuit.

Deze editie, onderdeel van de Deventer Boekenweek, staat in het teken van het thema tweestrijd. Speciale gast is Marleen van der Sluijs. Zij heeft afgelopen jaar gewerkt aan het boek Hoor mij Zie mij Voel mij, dat zich voor een groot deel in Deventer afspeelt en nu in de boekhandels ligt. Daarnaast zal ook Leny Stappers voorlezen uit haar nog niet verschenen boek. “Naast deze bijdragen is iedereen uitgenodigd om binnen het thema een boek te bespreken, een eigen verhaal voor te lezen of een gedicht voor te dragen. Alleen luisteren mag natuurlijk ook.”

Aanmelden kan via e-mail lilian.vos@kunstcircuit.nl voor dinsdag 9 maart en men ontvangt dan een bevestiging en de link. “Meld er graag bij of je alleen wilt luisteren of ook iets wilt bijdragen. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen.”