Entertainment

Kleur Je Dans doet flashmob op de Brink

Afgelopen zaterdag heeft Kleur Je Dans als verassing op de Brink ten hoogte van de fontein in Deventer een flashmob gedaan. Een dank aan alle vrijwilligers, ouders, artiesten, filmploeg, fotograaf en de Stadstroubadour en natuurlijk de deelnemers/ dansers zelf. Ook een dank aan de marktbezoekers die meededen. Ook een dank aan Stichting Erven Witteveen die onze Flashmob had gesubsidieerd!

Het was zeker een geslaagde middag op de markt en iedereen tot de bezoekers toe hadden genoten!

Steun het project Kleur Je Dans en maak sport en bewegen en cultuur ook toegankelijk voor minder bedeelde gezinnen, mensen met een beperking en kinderen met een rugzakje , die door een of andere reden nog geen lid van een reguliere vereniging zijn. Klik voor een donatie op: https://lnkd.in/eDgqAUxP

Door muziek en dans verdwijnen er drempels en kunnen zij drempelloos en dansend hun gevoel en talenten ontdekken en uiten.

Een kijkje in onze keuken? Ben je benieuwd naar onze dans & coaching lessen? Of wil je sparren? Dan mag je contact met ons nemen of een kijkje op https://lnkd.in/eD6ywKCm doen en/of een gratis proefles volgen.

Hou onze YouTube kanaal in de gaten. Een mooie film complicatie wordt binnenkort op geplaatst. https://lnkd.in/eiuzv-Rd