Entertainment

Klassieke theaterthriller in Theater Bouwkunde

Van 24 tot en met 28 juni en 2, 3 en 4 juli, beleeft men in Theater Bouwkunde te Deventer een unieke en intieme theaterervaring; geheel Covid19-proof, onder het genot van een drankje, gezeteld op 1,5 meter afstand van elkaar en van de toneelspelers, vertolken Peter Drost en Paul R. Kooij alle rollen in de klassieke ‘whodunit’ Moord op de Wega.

Peter & Paul ‘jongejannen’ voor je ogen (lees:1,5 meter) één van de eerste boeken van Marten Toonder aan elkaar. Aan boord van de SS Wega wordt de ene na de andere moord gepleegd. MacNab is journalist, Sixma is de kapitein. Samen lossen ze als tot elkaar veroordeelde detectives de misdrijven op. Acteren op de vierkante meter. Een ontspannen, spannende voorstelling.

Uniek Tafeltheater

Beumer&Drost bedacht eind 2019 het Tafeltheater: compact en flexibel opgezette voorstellingen die overal gespeeld kunnen worden. In theaterzalen, huiskamers, schuren, buurtcentra en buitenhuizen. “U boekt de voorstelling en wordt daarmee per direct directeur van uw eigen schouwburg. Het concept is als volgt: u neemt contact op met Beumer&Drost, spreekt een datum af en betaalt een uitkoopsom. Wij komen optreden en u mag zelf kaartjes verkopen en drankjes en hapjes om uit de kosten te komen. Heel simpel! Deze Tafeltheater-opzet valt nu zo opvallend samen met de huidige, door omstandigheden gedicteerde, voorwaarden dat het een jaar vervroegd wordt gelanceerd. Boek nu uw tickets voor de eerste productie ‘Moord op de Wega’.” Voor meer informatie: https://beumerendrost.nl/voorstellingen/moord-op-de-wega/

Tickets

Entree plus drankje kost €20,- (inclusief BTW). Ga daarvoor naar www.beumerendrost.nl. “Wilt u van tevoren dineren in restaurant Bouwkunde? Bel dan naar 0570-614075 of mail naar info@restaurantbouwkunde.nl. Wilt u deze voorstelling in het kader van Tafeltheater zelf boeken? Mail dan naar: info@beumerendrost.nl”