Entertainment

Kerstfestijn in de Koepel

Stichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondag 19 december van 13.00  tot 18.00 uur in het Worpplantsoen een Deventer Kerstfestijn. Een kerstevent door en voor Deventernaren.

Muzikanten, (big)bands, zangers, dansers, kunstenaars en kunstenmakers in de gemeente Deventer worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook is er plaats in het park voor kraampjes van stichtingen, clubs of verenigingen die willen inhaken met hun kerstactiviteit.

‘Kerst in de Koepel’ is een familie evenement, aldus de organisatie. “Op meerdere plekken in het park valt van alles te beleven. Muziek en optredens in de koepel, vuurpotten en sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, Colorful Circle en herdertjestocht voor kinderen, midwinterhoornblazers, dansgroepen en exposities. Het oudste stadspark van Nederland wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland. Dat doen we met hulp onder andere de gemeente Deventer. Zij heeft alle medewerking toegezegd dankzij het Cultureel Coronaloket.” De toegang van het event is gratis.

“Er moet nog veel georganiseerd worden. En dat in een korte tijd. Wil je mee doen? Meld je dan aan!” Alle informatie vind je op de website: muziekkoepelneringbogel.nl

Foto: Stichting Muziekkoepel Nering Bögel