Entertainment

Jouw kijk op een droombestemming

“Je werk maken en exposeren in Kunstcircuit in de periode april en mei 2023? Dat kan! Meld je aan voor woensdag 15 maart”, nodigt Lilian Vos iedereen uit.

Tussen Deventer en Sint Maarten is dit jaar een uitwisselingsprogramma Art2Fuse van start gegaan, waarbij dansdocenten en een beeldend docent uit Sint Maarten komen lesgeven in Deventer en Deventer docenten afreizen naar Sint Maarten om daar lessen en workshops te geven. Met dit uitwisselingsprogramma wordt mede invulling gegeven aan de wens van beide partijen om te komen tot artistieke en culturele samenwerking.

“Rondom deze uitwisseling organiseren we op locatie Kunstcircuit (Keizerstraat 70) een expositie, waarbij we verbinding zoeken met de verschillende rijksdelen uit ons koninkrijk.” De titel van de expositie is ‘Droombestemming’. De inschrijving staat open voor de disciplines schilderen, tekenen, keramiek, etsen en fotografie. “We zijn op zoek naar jouw artistieke kijk op het thema Droombestemming. Wil je meedoen aan deze expositie, stuur dan een e-mail (met eventueel foto’s van maximaal twee werken) naar: amateurkunst@kunstcircuit.nl.”

Het werk wordt geëxposeerd in Kunstcircuit van april tot en met half mei. De opening is op vrijdag 7 april om 17.00 uur. Voor meer informatie: www.kunstcircuit.nl