Entertainment

Inlooplunchconcert Penninckshuis

DEVENTER – Vrijdag 6 januari geven Marjoline Kampinga en Joep Zander een speciaal lunchconcert in het Penninckshuis aan de Brink. Joep Zander is te gast en schildert terwijl Marjoline Kampinga haar eigen liedjes speelt aan de piano en improviseert op de piano. Joep Zander, woonachtig in Deventer is veelzijdig kunstenaar, hij schrijft, schildert en musiceert.

Tijdens het lunchconcert zal hij geïnspireerd op de muziek van de Deventer singer song writer zijn penseel op het doek het werk laten doen. Maar als muzikant zal hij ook vast zijn muzikale kant laten horen. De zangeres speelt behalve piano, ook accordeon soms op de markt en geeft ukeleleles in de Buurtfabriek aan de Brinkgreverweg. De lunchconcerten vinden maandelijks plaats op elke 1e vrijdag van de maand.
Het concert vindt plaats in samenwerking met de VVV en is gratis toegankelijk, een vrije gift wordt gewaardeerd. Het concert duurt van 13.00-13.45 en kan aansluitend aan de markt bezocht worden in de voormalige schuilkerk achter de VVV bij het Albert Schweitzer beeld. Tot ziens komende vrijdag in het Penninckshuis!