Entertainment

Initiatief uit Wilp gooit hoge ogen

WILP – Dat corona vraagt om creatief denken, bewijst Ilona Zuidema uit Wilp. Samen met Dennis en Sylvia Kolkman heeft zij WonderwAll Events leven ingeblazen.

WonderwAll is een digitale beleving die als kerst- of eindejaarsborrel kan worden ingezet voor particulieren en bedrijven. Of natuurlijk een ander mooi moment! Een livestream met workshops, muziek, artiesten, shows en persoonlijke boodschappen haalt de eindejaarsborrel ‘gewoon’ in huis. Waar in december normaliter zalencentra worden afgehuurd om gezellig samen het oude jaar af te sluiten, wil Ilona een eindejaarsbeleving in huis halen.

Ilona vertelt: “We missen de verbinding. Thuiswerken… We missen onze collega’s. Het gesprekje bij de koffieautomaat. Elkaar ontmoeten, zowel in zakelijke- als privésfeer. Ik ben een creatieveling en er popte een idee bij me op. Waarom geen verbinding – maar dan digitaal? Eindelijk weer samen genieten, ontspannen, je verwonderen en bewonderen.”

Het idee werd om een livestream op te zetten voor bedrijven. Artiesten werden geboekt, een professionele studio afgehuurd en het technische gedeelte werd opgetuigd. Allemaal met het idee om een sfeervolle beleving te creëren, veilig, thuis. “De naam WonderwAll Events was snel gekozen. De naam heeft een heel dierbare betekenis voor mij. Ik werd uit diverse hoeken gesteund. Het is zo’n bijzonder project, kippenvel gewoon”, straalt Ilona.

De livestreams zijn zowel particulier als zakelijk te boeken. Daarbij zijn er diverse opties te bespreken, bijvoorbeeld om de stream persoonlijk te maken met een boodschap van de directeur. Maar ook de artiesten kunnen maatwerk leveren door een boodschap, speciaal voor het gekozen publiek, over de bühne te brengen. “The sky is for birds, not for limits”, vertelt Ilona.

Grote namen passeren de revue. Toch blijft de onderneemster mysterieus. Ze vindt dat verrassing juist de zintuigen prikkelt. Kippenvel van mooie muziek, verbazing over gave acts, een grote glimlach van cabaret… Alles is mogelijk.

Foto: Het team van WonderwAll Events, met van links naar rechts: Ilona, Dennis en Sylvia.