Entertainment

Hoor Bert Visscher zingen

Het was de bedoeling dat Bert Visscher op pad zou gaan met de 42 leden van het Noordpoolorkest, maar dat kan nu niet. Daarom speelt hij zijn nieuwste voorstelling ‘Hoor de engelen zingen’ nu samen met vijf muzikanten, onder wie pianist/arrangeur Reinout Douma.

Hij zingt prachtnummers van Tom Waits tot Charles Aznavour en van Maarten van Roozendaal tot Brigitte Kaandorp en vertelt tussendoor over de hobbelige start van zijn carrière. Op donderdag 17 september staat hij twee keer in de Deventer Schouwburg: om 19.00 en 21.00 uur.

Wie Bert Visscher kent van zijn cabaretvoorstellingen, zal merken dat hij zich tijdens de  voorstelling geweldig inhoudt. Bert: “Normaal sta ik te springen”. Nu overtuigt hij met ingetogen vertolkingen van bijvoorbeeld Toon Hermans en Herman van Veen.

Visscher leest ook voor uit eigen werk. Zijn theatercarrière, die begon in de jaren tachtig, leek aanvankelijk niet mateloos succesvol. Nu heeft hij twintig anekdotische observaties uit het barre leven van een starter op papier gezet. Zijn boek komt omstreeks oktober uit. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.deventerschouwburg.nl