Entertainment

High Tea concert op Moederdag

TERWOLDE – Op zondag 8 mei verzorgt het vocaal ensemble Faktor Twaalf een High Tea-concert aan de Bekendijk 24 in Terwolde. In de tuin van de familie Hekkert staat niet alleen een groot aantal versnaperingen klaar, maar kan het publiek ook genieten van de prachtige klanken van dit muzikale gezelschap. Een mooie gelegenheid om Moederdag dit keer op een andere manier te beleven.

Het concert begint om 15.00 uur. De kosten bedragen €10,-, inclusief versnaperingen. Kaarten zijn te reserveren via het e-mailadres faktortwaalf@gmail.com. Reserveren is in verband met de voorbereidingen van de High Tea wel gewenst.

Faktor Twaalf bestaat sinds het voorjaar van 2015. De zangers en zangeressen die samen dit vocaal ensemble vormen, hebben als gemeenschappelijke factor plezier hebben in zingen en het publiek vermaken. Natuurlijk gaat Faktor Twaalf ook voor muzikale kwaliteit en wil het meerdere kanten van zichzelf laten zien. Het repertoire bestaat voornamelijk uit lichte (pop)muziek, zowel Nederlands- als Engelstalig. Het muzikale gezelschap staat onder muzikale begeleiding van Sandra de Bruin (op piano).