Entertainment

Het zit wel snor met het circus!

Circus Snor is op pad met de nieuwe voorstelling Chapeau!: een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Bezoekers kunnen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt twee uur. Zaterdag 10 september, om 11.00 en 16.00 uur, en zondag 11 september, om 12.00 en 16.00 uur, zijn er voorstellingen bij Meadow, Bolwerksweg 11 te Deventer.

Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie, voorafgaand aan de voorstelling, vermaken op de kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kan men genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

De artiesten
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel heel hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring en klimt Maria naar de nok van de tent. Daarnaast is Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Show in de tent
Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.” Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13 euro, kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kaartverkoop via de website van Circus Snor: circussnor.nl.

Winactie
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op vrijkaarten door uiterlijk maandag 5 september een mail te sturen naar: redactie@stedendriehoek.nl. De winnaars krijgen ook per mail bericht. (Foto: Chip Yuen)