Entertainment

Goldband in intieme setting

In aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome en het Sportpaleis te Antwerpen in het najaar van 2024 zal de Haagse band Goldband voor het eerst muziek van hun nieuwe album ‘Samen Tegen Elkaar’ laten horen tijdens een try-out tour. Afsluiter van deze reeks is op donderdag 18 juli het concert in het Burgerweeshuis in Deventer. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Met tien exclusieve shows in grotendeels kleine zalen, waar de band vanwege hun stormachtige doorbraak na corona nog niet eerder heeft gespeeld, wordt de try-out tour een unieke kans om Goldband in intieme setting te zien.

Goldband laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, maar veroverde sinds hun eerste releases in 2019 gestaag de harten van Nederlandse en Belgische fans. Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow veroverden zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland.

Als bekroning van het live succes verkochten zij drie maal de AFAS Live en twee maal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Hiermee heeft Goldband laten zien dat je volledig op eigen kracht je dromen waar kunt maken, of je nu stukadoor, zolderkamerproducer of toneelschool drop-out bent.

Het concert begint om 20.00 uur, de entreeprijs bedraagt €32,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.burgerweeshuis.nl/agenda/6578-Goldband-Samen-Tegen-Elkaar-Try-Out-Tour