Entertainment

Filmklassieker ‘Les uns et les autres’ draait 10 maart in Cultuurhuus Bathmen   

Zondagmiddag 10 maart om 14.00 uur kunt u de film ‘Les uns et les autres’ nog eens bewonderen op het grote doek in Bathmen. Een episch spektakel vol muziek, dans en levenslust, dat iedere film- en muziekliefhebber gezien moet hebben!

In deze film worden vier kunstzinnige families uit Frankrijk, Duitsland, Rusland en Amerika gevolgd van 1936 tot in de jaren ‘80. Alle families hebben een grote passie voor muziek, zang of dans. Interessante verhaallijnen, sommigen gebaseerd op iconen zoals Édith Piaf. De filmstijl van Claude Lelouch en het gebruik van kunst, muziek en dans in de film zijn van begin tot eind indrukwekkend.

De paden van de families kruisen elkaar ten tijde van de oorlog of daarna, maar pas in de laatste scène – tijdens een schitterend concert op de prachtige compositie Boléro van Maurice Ravel komen alle verhaallijnen bij elkaar in een episch einde.

Wil jij dit prachtige verhaal ook graag zien op het witte doek? Kom dan met vrienden of familie een avondje naar de bios (Cinebat) in Bathmen.

Zondag 10 maart
Aanvang 14.00 uur
Entree €8,50 incl. pauzesnack

Adres: Schoolstraat 6a Bathmen

Meer info vind je op www.cultuurhuusbraakhekke.nl of www.cinebat.nl