Entertainment

Feestelijke start van hondenseizoen bij recreatiegebied Busslo

Leisurelands verzorgt op zondag 4 oktober van 10.00 tot 15.00 uur de Doglovers Wandeling op recreatiegebied Bussloo, om zo het laagseizoen af te trappen. Het laagseizoen – ook wel het hondenseizoen genoemd – loopt van 1 oktober tot en met 30 april.

Vanaf 1 oktober begint het laagseizoen bij Leisurelands. Dat betekent dat honden de komende zeven maanden weer welkom zijn op de geliefde recreatiegebieden. Dit wil Leisurelands graag vieren door alle hondeneigenaren samen met hun trouwe viervoeters op Dierendag uit te nodigen op recreatiegebied Bussloo.

De hondenwandeling is geheel vrijblijvend. De bezoekers mogen zelf hun wandelroute bepalen. Alle kiosken zijn geopend. De bezoekers zijn hier welkom om uit te rusten van het wandelen onder het genot van een hapje en een drankje. Maar ook aan de honden is natuurlijk gedacht. Zij worden tijdens dit evenement verwend met verschillende heerlijke hondensnacks die door Vitakraft (producent diervoeding) beschikbaar zijn gesteld. Zij doen dit uit liefde voor je huisdier, in dit geval de trouwe viervoeter.

Doglovers Wandeling Bussloo is gratis te bezoeken. Er is geen vast begin- of eindpunt. Parkeergeld is niet inbegrepen en bedraagt €3,- per auto. Leisurelands heeft een speciale najaarsactie voor een parkeerpas voor bezoekers die vaker willen komen op Bussloo en/of de andere recreatiegebieden in het laagseizoen. Deze parkeerpas kost €37,50 en is geldig tot en met eind april 2021. Voor meer informatie: www.leisurelands.nl.