Entertainment

Deventer Stadsfestival verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021

DEVENTER – “Tot onze grote teleurstelling kan de jubileumeditie van het Deventer Stadsfestival, waar we zo enorm naar hebben uitgekeken, op zaterdag 4 juli 2020 geen doorgang vinden”, meldt het team van het Deventer Stadsfestival. “We hielden er gezien alle ontwikkeling rondom het coronavirus al rekening mee en nu is het door de overheid definitief besloten: alle evenementen tot 1 september 2020 zijn niet toegestaan.”

“We zagen het al voor ons: de grote en feestelijke vijfde editie met elkaar vieren, genietend van mooie muziek, het samenzijn en een festivaldag voor in de boeken. Maar uiteraard staat jullie gezondheid voor ons voorop en kunnen we niets anders doen dan ons neerleggen bij de veiligheidsmaatregelen.

We hebben achter de schermen al kunnen inspringen op de situatie en er is meteen ook goed nieuws te melden: de vijfde editie van het Deventer Stadsfestival wordt verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021! We moeten het grote jubileumfeest dus een jaartje uitstellen maar we zijn ervan overtuigd dat we het dubbel en dwars gaan inhalen en nóg harder gaan feesten om zo alsnog een onvergetelijke vijfde editie te beleven!

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021 editie, kaartkopers zullen hier binnenkort per mail over geïnformeerd worden. Het zijn bewogen tijden voor iedereen en om het Deventer Stadsfestival volgende jaren te kunnen blijven organiseren, hopen we dat jullie de gekochte tickets bewaren. Met jullie steun kan het festival blijven bestaan en kunnen we deze zware klap verzachten. We’re in this together!

Houd jullie enthousiasme vast tot 2021 en we hopen jullie allemaal gezond en wel weer op ons mooie festival welkom te mogen heten, tot volgend jaar allemaal!”

Tekst en foto: Deventer Stadsfestival