Entertainment

Deventer Stadsfestival pakt groots uit met jubileumeditie

DEVENTER – Het Deventer Stadsfestival bestaat dit jaar vijf jaar en dat wordt extra groot gevierd. Racoon, Danny Vera, Lil Kleine, Snelle, STUK, Giocatori, De Sluwe Vos en Woezel & Pip zijn de eerste namen die de organisatie naar buiten brengt voor deze jubileumeditie. Het Deventer Stadsfestival vindt plaats op zaterdag 4 juli 2020 op evenemententerrein Deventer en de kaartverkoop is inmiddels gestart via deventerstadsfestival.nl.

De Zeeuwse band Racoon is de gedroomde headliner voor de vijfde editie van het Deventer Stadsfestival. Met hits als ‘Oceaan’, ‘Love You More’ en ‘No Mercy’ staat het optreden van de band gegarandeerd voor een meezing festijn. Ook Danny Vera scoorde afgelopen jaar een monster hit met ‘Roller Coaster’. Met Lil Kleine, Snelle en STUK heeft de organisatie voor de jongere doelgroep drie zeer populaire artiesten weten vast te leggen. Voor de allerjongste staan Woezel & Pip op het programma. ‘We vinden het ieder jaar weer belangrijk om een mooi en compleet programma neer te zetten voor jong en oud. Doordat we verschillende podia hebben, is er voor ieder wat wils. En voor deze jubileumeditie pakken we uiteraard extra groot uit!’ aldus festivaldirecteur Maurice Endeman.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Deventer Stadsfestival is inmiddels gestart via deventerstadsfestival.nl. De eerste fase van de Early Bird tickets verkocht binnen 24 uur uit. Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar in de tweede Early Bird fase. Voor jeugd tot en met 17 jaar zijn speciale jeugdtickets verkrijgbaar. Kinderen onder de 1.40 meter hebben net als afgelopen jaar geheel gratis toegang.