Entertainment

De mooiste dag is een Ladies Night

“Kom op woensdag 12 juni genieten van onze Ladies Night in onze gloednieuwe zalen”, nodigt Danique Nijman namens Vue Deventer, Boreelplein 36, alle dames uit.

In de bioscoop draait dan de film De Mooiste Dag. Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writer’s block, nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde – brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

“Koop online tickets voor 16 euro (inclusief goodiebag) of verzeker uw plekken bij onze ticketkassa voor 15,50 euro (inclusief goodiebag). Voorafgaand aan de film zijn er meerdere kraampjes waar u wat leuks kunt kopen en wordt u verwelkomd met een lekker hapje en drankje. Tot snel!”