Entertainment

Clown op herhaling in openluchttheater

GORSSEL – Ook dit seizoen is er weer een kindervoorstelling in het prachtige en nostalgische openluchttheater van Gorssel. Op zondagmiddag 3 juli komt de beroemde clown OkiDoki om de kinderen een middag te vermaken. Voorafgaand aan de voorstelling die om 15.00 uur begint, is er vanaf 14.00 uur al heel wat leuks te beleven voor de kinderen. Ze kunnen zich laten schminken en meekleuren aan een reusachtige kleurplaat. Een gezellige middag voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders en grootouders.

Al vanaf 14.00 uur zijn de kinderen van harte welkom in het theater. Ze kunnen zich dan gratis laten schminken als clown, prinses, leeuw, vlinder en nog veel meer. Ook mogen ze meedoen met het inkleuren van een reusachtige kleurplaat. Dit zal verzorgd en begeleid worden door de succesvolle illustrator van de kinderboeken Brem en Snuit, Ina Klomp-Meijer uit Gorssel. Ook kunnen ze dan prachtige, kleine kleurplaten invullen en/of zelf tekeningen maken.

Namens het openluchttheater zegt Bob Kempink over Clown Okidoki: “Al in 2019 heeft deze geweldige clown met veel succes in ons theater gestaan. Reden om deze heerlijke clown weer te programmeren, want: de kindervoorstelling is nog niet begonnen… of toch al wel? Voordat de voorstelling echt begint, word je al meegenomen door hilarische domme mime, slapstick en clownerie, afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. Nog niet begonnen, maar het publiek is al helemaal in de stemming. In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is. Hij doet ook wel alsof hij een goochelaar is. Maar uiteindelijk blijft OkiDoki toch vooral een clown. Het is een voorstelling waarin clowneske situaties snel worden afgewisseld  met verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen met veel ruimte voor interactie en improvisatie. Een kindervoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt. Een clownsshow die zowel jong als ook oud zal vermaken en regelmatig zal doen schaterlachen.”

Clown en jongleur OkiDoki wordt gespeeld door Remco Roelofs. In 1996 kocht Remco zijn eerste diabolo en al zeer snel raakte hij verknocht aan de wereld van het jongleren. Daarna heeft hij velerlei cursussen gevolgd op het gebied van jongleren, ballonfiguren maken, circusacts, clownerie en theater.

Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Kempink: “Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt, maar komt u vooral op de fiets. De toegang is gratis, inclusief een glaasje limonade. Echter, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld. Bij slecht weer zal het gehele programma plaatsvinden in SCC ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55.”

Voor meer informatie: www.openluchttheatergorssel.nl