Entertainment

Bomvol najaarsprogramma in Burgerweeshuis

Na een zomer vol muziek in de binnentuin en klein programma in de concertzaal, staat het Burgerweeshuis te trappelen om er een heel mooi najaar van te maken, met een volle zaal bij de concerten en clubavonden.

“Na een periode met veel beperkingen, waar het Burgerweeshuis er alles uitgehaald heeft wat er in zat met concerten in de binnentuin en dance op locatie, is het fantastisch dat de concertzaal weer gebruikt kan worden. Hoog tijd voor dampende concerten en je in het zweet werken op de dansvloer”, aldus Jeany Robbe. “Het programma voor het najaar staat bomvol met nieuwe en uitgestelde concerten en ook de clubavonden gaan met een aangepast tijdschema gewoon door.”

Met namen als Rick de Leeuw, Sloper en Wild Romance en meer komen de rockliefhebbers ruimschoots aan hun trekken. Maar ook voor de fans van rootsmuziek, pop of singer-songwriters is er veel keuze met onder anderen Ben Caplan, Roosbeef, Supersisterproject, 3JS en Def Americans. “De clubavonden beginnen en eindigen voorlopig vanwege de maatregelen wat eerder, maar dat blijkt geen belemmering voor de dansliefhebbers, want oktober is al helemaal uitverkocht. Daarna is er nog plek bij onder anderen Voltjok met Joost van Bellen en Willie Wartaal, De Nachttuin en Vunzige Deuntjes”, zegt Robbe. “Dit is maar een kleine greep uit het aanbod, dus kijk vooral op www.burgerweeshuis.nl voor het volledige programma en kom live langs.”