Entertainment

Bergkerkconcert met Odée Mertzweiller en Nina Spinosi.

Vrijdag 21 januari 20.00 uur vindt het eerste concert van een nieuwe reeks Bergkerkconcerten plaats. Dit zal worden verzorgd door Odée Mertzweiller, gitaar en Nina Spinosi, sopraan. Het concert zal vanwege de coronabeperkingen niet live te bezoeken zijn maar is wel gratis online te volgen.

Odée Mertzweiller en Nina Spinosi ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Amsterdams Conservatorium. Geïnspireerd door hun klassieke opleiding en hun grote voorliefde voor andere soorten kunst is het duo voortdurend op zoek naar vernieuwing van de muzikale uitvoeringspraktijk.

Met als doel het creëren van een pittoresk en origineel gitaar- en stemprogramma herscheppen Odée en Nina daartoe ook de muziek van anderen met hun persoonlijke arrangementen. In dit concert zullen zij werken ten gehore brengen van Bach, Vivaldi, Bellini, Manjon, Villa-Lobos en Obradors, gedeeltelijk ook door henzelf bewerkt.

Het concert zal via een livestream gratis te bekijken zijn op vrijdagavond 21 januari vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl