Entertainment

Beauty and the Beast komt naar Deventer

DEVENTER – Op 15 en 16 juni spelen de talenten van de Deventer Jeugd Musical de tijdloze gezinsmusical ‘Disney’s Beauty and the Beast’ in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

Beauty and the Beast is de allereerste musical die Disney heeft uitgebracht. Bijna dertig jaar na zijn première kan er met recht worden gesproken van een klassieker die generaties blijft betoveren. Reden genoeg voor de Deventer Jeugd Musical om het magische Disney-verhaal naar Deventer te halen.

Al ruim vijftig jaar speelt de Deventer Jeugd Musical in juni een spetterende gezinsmusical. De talenten, in de leeftijd van 8 tot 18 jaar, zetten zich een heel jaar lang in onder leiding van een professioneel artistiek team. Dit jaar brengen zij op 15 en 16 juni het prachtige verhaal van Belle en het Beest (6+) naar het podium. Deze Nederlandstalige familievoorstelling is geschikt voor jong en oud, vanaf 6 jaar. Kom met je hele gezin en beleef een middag of avond om nooit te vergeten.

De musical vertelt het verhaal van Belle, een avontuurlijk jong meisje, en het Beest, haar ontvoerder die eigenlijk een betoverde jonge prins is. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren van een ander te houden, maar ook de liefde van een ander terugverdienen. Met hulp van het betoverde personeel, waaronder een liefdevolle theepot, een charmante kandelaar en een nerveuze klok, probeert het Beest Belle voor zich te winnen.

Kaarten voor de voorstellingen op zaterdag 15 juni om 19.00 uur en zondag 16 juni om 15.00 uur zijn te koop via de Deventer Schouwburg. Wie met vier personen of meer komt, kan kiezen voor een familieticket en ontvangt €2,50 korting per ticket, waardoor men slechts €15,- per persoon betaalt.

Voor meer informatie: deventerschouwburg.nl/programma/deventer-jeugd-musical-beauty-and-the-beast