Entertainment

Angst op het podium

DEVENTER – Op dinsdag 14 juni om 19.30 uur is de voorstelling Bangst van Theater Onbeperkt te zien in de Deventer Schouwburg. Theater Onbeperkt is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken vol overgave aan een theatervoorstelling, gebaseerd op hun belevenissen.

Theater Onbeperkt is een samenwerking van Kunstcircuit Deventer, Titus Brandsmahuis en Theater Toi toi toi. De afgelopen twee jaar was anders dan anders, waarbij de spelers van Theater Onbeperkt zeker niet hebben stilgezeten. Via Zoom, WhatsApp en live op afstand, bleven de spelers in coronatijd onder leiding van regisseur Luisella Lai bij elkaar komen. Het doel een voorstelling te maken verdween wat meer naar de achtergrond, het sociale aspect en de vaste structuur van elkaar elke week ontmoeten werd belangrijker. Ironisch genoeg was Theater Onbeperkt voor de corona-uitbraak bezig met een voorstelling over angsten en nu, twee jaar later, is het dan zover.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.deventerschouwburg.nl. Voor meer informatie kan men terecht op www.kunstcircuit.nl.