Stedendriehoek

Elke derde donderdag van de maand Deukjesdag

DEVENTER – Iedereen kent ze wel, die kleine deukjes in de auto. Niets ernstigs, maar toch vaak een bron van ergernis. Vaak vallen ze ook pas later op. Misschien zijn ze veroorzaakt door een openslaand portier van een andere auto op een parkeerplaats, een fietsstuur of vallende eikels. Speciaal voor dit soort kleine deukjes zonder lakbeschadiging heeft Hannink Autoschade Deventer de Deukjesdag in het leven geroepen.

Speciale actieprijs
Elke derde donderdag van de maand zijn autobezitters van harte welkom om voor een speciale actieprijs van €40,- (inclusief btw) per deukje hun auto te laten uitdeuken. Het gaat hierbij om een deuk ter grootte van maximaal een 2-euromunt en waar geen lakbeschadiging in zit. Omdat het uitdeuken zonder spuiten specialistisch werk is, heeft Hannink hiervoor een ervaren schadehersteller in dienst op de Deventer vestiging.
De klant die gebruik wil maken van Deukjesdag, kan het best telefonisch een afspraak maken. Een andere optie is om vooraf even met de auto langs te komen, de deuk te laten bekijken en daarna een afspraak plannen. Op de dag zelf kan men wachten op het uitdeuken, dat duurt gemiddeld een half uur tot drie kwartier.

Al veertig jaar actief
“Hannink Autoschade is al meer dan veertig jaar actief op schadeherstelgebied in Deventer”, aldus directeur Raymon Hannink. “Wat wij terugkrijgen van onze klanten is de tevredenheid over de kwaliteit van ons werk en het hoge serviceniveau dat wij bieden. Wij helpen bij het eventueel melden van schades bij de verzekeraar, maar kunnen ook de gehele administratieve afhandeling verzorgen. Ook waarborgen wij de mobiliteit van onze klanten. We bieden een haal- en brengservice en we stellen leenfietsen, ook elektrische, ter beschikking. Uiteraard kan men desgewenst ook een vervangende auto reserveren.”
Hannink Autoschade is gevestigd aan Zweedsestraat 17 in Deventer. Telefoon 0570-635707 en website www.hthautomotive.nl