Stedendriehoek

Eigen ervaringen met Parkinson

Op woensdag 8 mei biedt Parkinson Café Deventer de mogelijkheid om onder leiding van Corry Boone eigen ervaringen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme uit te wisselen. Corry is vanuit haar coachingachtergrond ervaren in het begeleiden van dialogen en is bekend met de ziekte van Parkinson.

De bijeenkomst is zoals gewoonlijk in zaal ’t Proathus van woon-zorgcentrum Humanitas, Radboudlaan 1. Aanmelding vooraf is niet nodig. Parkinson Café Deventer is een ontmoetingsplek voor iedereen die met parkinson of parkinsonisme te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger, zorgverlener en iedereen die belangstelling heeft. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.

De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 15.45 uur, met inloop vanaf 13.30 uur. Parkeren is mogelijk bij winkelcentrum Keizerslanden. Voor meer informatie: Annie Overmars-Groen, coördinator Parkinson Café Deventer, telefoon 0572-357758 of e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl. Informatie is ook te vinden op de website www.parkinsoncafedeventer.nl