Stedendriehoek

Miss Montreal naar Deventer Stadsfestival

Op zaterdag 19 augustus 2017 wordt de tweede editie van het Deventer Stadsfestival georganiseerd. De eerste artiesten op het programma zijn: Miss Montreal, HAEVN, Indian Askin, Rob Dekay, Childsplay, Giocatori, SBMG en Bokoesam. Op maandag 27 maart om acht uur ’s avonds start de online early bird verkoop van het festival. Tickets zijn dan tijdelijk beschikbaar voor €15,- exclusief servicekosten.

Miss Montreal publiekstrekker Stadsfestival
Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Hoe’ met Nielson. Afgelopen seizoen was Sanne Hans opnieuw te zien als coach in the Voice of Holland. In het televisieprogramma ‘Lieve S-S-Sanne’ schreef ze liedjes aan de hand van verhalen van haar fans.

HAEVN, Indian Askin en Rob Dekay
Een jaar geleden brak de band HAEVN door met hun eerste single ‘Finding Out More’. Het nummer groeide uit tot een grote hit, de band stond in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en speelde festivals als Concert at Sea en Appelpop.
Indian Askin ontving eerder dit jaar de Edison voor ‘Beste Nieuwkomer’ en is daarmee volgens velen een artiest om in de gaten te houden. Rob Dekay kent zijn oorsprong in Deventer en is op dit moment één van de meest succesvolle artiesten uit deze stad. Zijn single ‘Tikken van de Tijd’ is regelmatig te horen op de radio, en afgelopen januari stond hij al op Noorderslag.

Childsplay, Giocatori, SBMG en Bokoesam
Het dance podium wordt evenals vorig jaar gehost door “Giocatori’’ welke een keur aan artiesten uitnodigd. Top dance-artiesten die op dit moment de Spotify en Itunes hitlijsten domineren zijn onder meer SBMG, Bokoesam en Childsplay.

Earlybird ticketverkoop
Tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn vanaf maandag 27 maart om 20:00u verkrijgbaar via de vernieuwde website www.deventerstadsfestival.nl