Stedendriehoek

Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

DEVENTER – Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, kan men horen bij de lezing over Bruno Gröning: ‘Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel’. Deze vindt plaats op donderdag 23 maart om 19.30 uur in buurtcentrum De Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer.

Bruno Gröning zorgde in de jaren 50 wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij in 1959 overleed, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Integendeel: door toepassing van zijn leer gebeuren nog steeds genezingen, die vanuit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn – en niet alleen sporadisch, maar talrijk en wereldwijd. Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring worden deze genezingen door artsen van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep gecontroleerd en gedocumenteerd. Er worden geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen gegeven.

Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht bestaat, die hij ‘Heilstrom’ noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij vergeleek de mens met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven. Tijdens de lezing kan men zelf deze genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe men dit voor zichzelf kan toepassen in het dagelijks leven. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

De lezing duurt ongeveer anderhalf uur. Reserveren via e-mail netherlands@bruno-groening.org of telefoon 06-24354254. Voor meer informatie: www.bruno-groening.org, youtube.com/brunogroeningorgnl en facebook.com/brunogroening.org.nl