Stedendriehoek

Een toekomst voor alle kleinkinderen

DEVENTER – De Grootouders voor het Klimaat hielden zaterdag op de markt in Deventer een actie. Zij deelden stemwijzers uit en vroegen de bezoekers van de markt om bij de Tweede Kamerverkiezing op 22 november klimaatvriendelijk te stemmen voor alle kleinkinderen.

Een leefbare aarde voor alle kleinkinderen!

De Grootouders voor het Klimaat zijn ernstig bezorgd over de toekomst van alle kleinkinderen. “We zijn de eerste generatie die de gevolgen van de klimaatverandering ondervindt en de laatste generatie die er nog iets aan kan doen”, stelt voorzitter Corina van Arnhem. “Steeds vaker zien we de gevolgen van klimaatverandering om ons heen en voelen we het aan den lijve.”

Stem voor alle kleinkinderen, kies voor het klimaat!

Met een litanie richten de Grootouders zich tot alle stemgerechtigden: “Luister! Hoor wat wij zeggen. Luister! Neem ons serieus. Luister! Wij zijn grootouders. Luister! Wij zijn bang.” Corina van Arnhem: “Elke kiezer kan 22 november ervoor kiezen om zijn/haar stem te geven aan een leefbare aarde voor alle kleinkinderen en volgende generaties. Onze oproep is: stem voor alle kleinkinderen, kies voor het klimaat en de natuur.”

Zaterdag 18 november van 11.00 tot 16.00 uur zijn de Grootouders voor het Klimaat opnieuw in actie op de markt in Deventer. Voor nadere informatie, zie: www.grootoudersvoorhetklimaat.nl