Stedendriehoek

Eén groot gezin voor uw kleintje

DEVENTER – Een kleine, gedreven organisatie. Dat is Kinderopvang RC Kids. Je wilt dat je dierbaarste bezit immers in goede handen is. Het team, dat bestaat uit gemotiveerde medewerkers, zorgt ervoor dat zowel ouders als de kinderen het gevoel hebben van een vertrouwd thuis. “Want ja, je kind is nu eenmaal je dierbaarste bezit”, zegt Rianne Claassen, de eigenaresse van de opvang.
“Wij zijn blij met onze twee locaties in de wijk Zandweerd, waar we alweer zes jaar zitten en waar we opvang bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar en van 4 tot 12 jaar. Zo kunnen we een grote leeftijdscategorie bedienen. En dat in een kindvriendelijke buurt. RC Kids is een erkend kinderdagverblijf, dat inhoudt dat het aan bepaalde wettelijke regels moet voldoen. En dat is natuurlijk een fijne gedachte als je je kind bij ons onderbrengt. Zelf ben ik hier altijd te vinden, want ik vind het belangrijk zelf ook veel op de groep te staan.”
Zoals het een goede opvang toekomt, staat het welzijn en de ontwikkeling van het kind voorop bij de organisatie. De medewerkers zijn goed opgeleid, zodat zij op verantwoorde wijze de zorg voor de kinderen op zich nemen. RC Kids is een groen-gecertificeerde kinderopvang.
Het Kinderrijmpje is het kleinschalige kinderdagverblijf dat gevestigd is aan de Joost van den Vondellaan. “Het is een mooi licht hoekpand, waar het heerlijk verblijven is voor uw kleintje en dan natuurlijk niet alleen, maar altijd met vriendjes en vriendinnetjes. Wij zorgen ook altijd voor leuke activiteiten voor de kleintjes; ze spelen veel buiten en we doen ook regelmatig uitstapjes met ze. Eigenlijk zijn wij een groot gezin, waar ook úw kleintje welkom is!”
Voor meer informatie, zie de website www.rckids.nl, stuur een e-mail naar info@rckids.nl of bel naar 0570-211600.