Stedendriehoek

Deventer Puzzel Route: Nog ruim een week puzzelen!

Media-adviseur van onze krant John Herbrink krijgt al steeds meer WhatsApps binnen met de goede oplossing van de Deventer Puzzel Route, maar hij wil er nóg meer. Puzzelaars pur sang die hier nog niet aan toegekomen waren, hebben nog zo’n anderhalve week om dit verzuim goed te maken. Tijd genoeg dus!

Het is al jarenlang een succesvol zomer-item in onze krant, de Deventer Puzzel Route. Voor de deelnemende ondernemers in Deventer is het leuk, omdat bezoekers weer eens met een andere reden komen. Voor de bezoekers op hun beurt is het leuk om ook eens winkels te betreden die ze voordien niet kenden en waardoor ze wellicht getriggerd worden om er ook later nog eens terug te komen. Een klassieke win-winsituatie dus, met als extra beloning de fraaie prijzen voor de trouwe puzzelaars.

Deelnameposter

En we spotten ze ook dit jaar alweer overal, kriskras door het centrum van Deventer, de deelnemers aan de puzzelroute. Dat betekent lekker shoppen, puzzelen bij de leukste winkels in Deventer en kans maken op hele mooie prijzen. Struinend door de historische Hanzestad haal je een deelnameformulier en ga je langs de deelnemende winkels op zoek naar de antwoorden. De winkels die meedoen, herken je heel makkelijk aan de deelnameposter op de deur.

Moeite waard

De prijzen van de puzzelroute zijn zeker de moeite waard. De prijzen worden aangeboden door tal van winkels en horecaondernemingen. Zo stelt B&G Meubelen in Oene een meubelcheque van 250 euro beschikbaar. Julianatoren in Apeldoorn geeft 2×2 toegangskaarten weg. Thermen Bussloo verwent winnaars met een sauna-arrangement voor 2 personen en Apenheul geeft 2×2 toegangskaarten weg. Maar hiermee komt er nog geen einde aan de prijzenregen, want Filmhuis de Keizer Mimik heeft 2×2 toegangskaarten beschikbaar gesteld, net als Museum de Waag. En het IJssel Restaurant, waar je geniet van je hapje en drankje met uitzicht op de rivier en de skyline van Deventer, biedt de winnaar een volledig verzorgd 5-gangendiner voor 2 personen, inclusief aperitief, wijn en afsluitende koffie of thee.

App de antwoorden onder vermelding van NAW-gegevens naar John Herbrink (06-50495524), of mail naar j.herbrink@stedendriehoek.net. Opsturen kan natuurlijk ook. Dit kan naar Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn. De oplossingen van de Deventer Puzzel Route kunnen nog tot en met zondag 20 september worden opgestuurd.