Stedendriehoek

Deventer Ombudsteam PvdA weet raad

Het Deventer Ombudsteam is er voor allerlei vragen en/of problemen van bewoners in de stad. Het kan een persoonlijke vraag of probleem zijn, maar ook om vragen gaan die het beleid van de gemeente raken. Het Ombudsteam heeft korte lijnen met de PvdA-gemeenteraadsleden en PvdA-wethouder Rob de Geest.

“We luisteren, adviseren en ondersteunen, om de best mogelijke oplossing proberen te vinden voor uw persoonlijke situaties, of voor zaken die spelen in uw wijk of straat. We gaan op grond van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) zorgvuldig om met uw vragen”, vertelt Tanja Eekhuis. “Vanwege de coronapandemie zijn we voorlopig alleen telefonisch bereikbaar. Zodra het mogelijk is zullen we ook weer in een van de buurthuizen spreekuur houden. Daar kunt u dan niet alleen terecht voor een gesprek en/of vraag, maar ook voor een kop koffie of thee.”

Men kan op werkdagen tussen 12.00 en 16.00 uur bellen met Wil van der Ouderaa: 06-10438505 of Tanja Eekhuis: 06-38512284. Een e-mail sturen kan ook, naar: pvda.deventer.ombudsteam@gmail.com. Zie verder ook de website deventer.pvda.nl en op facebook: PvdA Deventer