Stedendriehoek

Deventer hotel schittert in ‘Amsterdams lijstje’

DEVENTER – Grand Boutique Hotel Huis Vermeer, gevestigd aan Grote Kerkhof 9 in Deventer, is vorige week door Tripadvisor uitgeroepen tot nummer 2 van Nederland in de categorie ‘kleine hotels en boutiquehotels’. “We zijn er erg trots op, om als Deventer hotel tussen alle Randstad-hotels op zelfs nummer 2 te staan”, vertelt een dolblije Marie Lems.

Op de site van Tripadvisor staat de volgende, glorieuze beschrijving van het vijfsterrenhotel: ‘Wandel de wereld in van Grand Boutique Hotel Huis Vermeer, een charmante plek die bekend staat om de historische charme en boetieksfeer. Kom tot rust in de prachtig ingerichte kamers met onberispelijke netheid en eersteklas badkamervoorzieningen. Word wakker met een gepersonaliseerd ontbijt, geserveerd met een glimlach door het professionele en vriendelijke team. Verken de perfecte locatie met een pittoresk uitzicht op slechts een steenworp afstand. Het hoogwaardige restaurant staat voor u klaar om u te trakteren op heerlijke maaltijden, waardoor u verzekerd bent van een luxe en comfortabel verblijf. Betaalbare uitmuntendheid en uitstekende service zijn de kenmerken van dit opmerkelijke hotel’.

Marie gaf het al aan, het Deventer hotel valt ook op doordat de top-6 in de categorie ‘kleine hotels en boutiquehotels’ verder geheel bestaat uit hotels in onze hoofdstad Amsterdam. Echter, alleen Hotel The Craftsmen eindigde hoger dan het geprezen verblijf in de boeken-, koek- en Hanzestad aan de IJssel.

Voor meer informatie, telefoon 0570-612826, e-mail info@hotelhuisvermeer.nl en website www.hotelhuisvermeer.nl