Stedendriehoek

De Traiteur Gorssel viert 1-jarig jubileum met mooie kortingen

Door: Wouter Averdijk

GORSSEL – Wat gaat de tijd snel. Een jaar waarin we al veel hebben veranderd aan de uitstraling. Het gehele pand is onderhanden genomen en heeft een totaal nieuwe look gekregen. De naam De Traiteur prijkt op de voorgevel.

De keuken maakt overuren bij De Traiteur. De hele dag door worden maaltijden bereid. Van pasta’s, wraps, stamppotten tot een lekkere oma’s gehaktbal. Dagelijks zijn er minimaal 20 verschillende maaltijden om uit te kiezen. Maar ook heerlijke salades en maaltijdsalades zijn volop aanwezig. Evenals het grote assortiment verse eigengemaakte soepen.

Voor wie graag zelf wil koken, maar toch voor gemak kiest, zijn wij zeer gespecialiseerd en gevarieerd in onze vers gesneden panklare groenten. Ook voor de groenten op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Een halfje, kwart of zelfs een stukje van onbewerkte producten is allemaal mogelijk.

Wij, de trotse eigenaren Maud en Wouter Averdijk, bedanken onze klanten voor het vertrouwen en om samen ons 1-jarig jubileum te vieren heeft De Traiteur deze week extra scherpe aanbiedingen.

Deze acties zijn geldig tot en met zaterdag 11 januari (dus alleen deze week). Adres is: Hoofdstraat 55 te Gorssel.