Stedendriehoek

De Stoelendans ook voor cadeaus

Veel mensen weten De Stoelendans, gevestigd aan Nieuwstraat 53 in Deventer, inmiddels te vinden voor advies bij lichamelijke en geestelijke problemen. Maar dat in de winkel ook een uitgebreide collectie aan bijzondere cadeau-artikelen te vinden is, verbaast een flinke groep mensen telkens weer. Toeristen vragen dan vaak: “Hoe noem je nu zo’n winkel?” Het meest omvattende antwoord tot nu toe was: ‘een snoepwinkel voor volwassenen’.

In de winkel waan je je namelijk als een kind in een speelgoedwinkel. Zo omvat het assortiment voor de stripliefhebber Marvel-figuren als Spiderman, Wolverine en de Hulk. Maar ook figuren van Looney Tunes zoals the Flintstones en Tweety and Sylvester. Wie niet zo van de strips is maar meer een filmliefhebber is, komt bij ons ook aan zijn trekken. Wat te denken van gelimiteerde items uit Star Wars, Predator en World of Warcraft? Ook voor dierenliefhebbers is er een ruime keus. Honden, vogels, paarden, gorilla’s, koeien en dergelijke zijn er, variërend van uniek beeld tot tuinobject. Wie voor de persoonlijke uitstraling gaat, kijkt zijn ogen uit bij de collectie sieraden. Zo zijn er horloges van sportief en klassiek naar muziekgerelateerd en met technische uitstraling. Ook de collectie armbanden biedt een ruime keuze voor de moderne man. Van RVS, al dan niet gecombineerd met gevlochten leer of voorzien van doodshoofdjes, vormen onze unieke collectie.

Nog niets gevonden voor Vaderdag? Snuffel dan eens rond op onze speciale website masterpieces.nl en geef dit jaar eens iets echt bijzonders en unieks.