Stedendriehoek

De Kuip weer coronaproof actief

COLMSCHATE – Nu alle vaste huurders eindelijk weer terug zijn in Gemeenschapshuis De Kuip, is dit weer iedere dag op de nieuwe openingstijden geopend: maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 00.00 uur. De medewerkers en vrijwilligers staan weer klaar op gepaste afstand voor al het bezoek. 

Er worden weer diverse coronaproof activiteiten georganiseerd. Ook is er weer ruimte om te vergaderen, voor workshops, presentaties en meer. Door de coronamaatregelen zitten er wel wat beperkingen aan, maar hierbij is altijd het advies om contact op te nemen met de beheerder via e-mail info@de-kuip.nl of telefoon 0570-651410 en te vragen naar de mogelijkheden.

Wandeltocht met fotowedstrijd
“Er is een prachtige wandeling uitgezet over het landgoed De Bannink. Tijdens openingstijden zijn de routes voor €3,- per persoon (inclusief één consumptie) af te halen in De Kuip. Neem tijdens de wandeling je mobiel of fototoestel mee. Maak onderweg een foto van wat jij mooi vindt en maak kans op een leuke prijs. De foto’s worden beoordeeld door een jury en de winnaar wordt begin oktober bekend gemaakt. De route is tot en met eind september op te halen. In oktober en november is er een nieuwe wedstrijd voor een mooie herfstfoto”, aldus Dave Stoelinga, bestuurslid van Gemeenschapshuis De Kuip.

Fietstochten
Inmiddels is er keuze uit zes fietsroutes die alle windstreken vanaf De Kuip aan doen: Bathmen, Lettele, Apenhuizen, Okkenbroek, Gorssel, Averlo, Diepenveen en Wilp worden aan gedaan. “Ontdek de prachtige landschappen in onze regio. Tijdens openingstijden zijn de routes voor €3,- per persoon (inclusief één consumptie) af te halen in De Kuip. Vanaf nu is reserveren voor de fietstochten niet meer noodzakelijk, wel voor een bezoek aan het terras en/of de foyer.”

Gemeenschapshuis De Kuip is gevestigd aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie is te vinden op de website www.de-kuip.nl